Pentru oferta de pret sau plasarea unei comenzi contacteaza-ne la
tel: +40 21.255.07.22,   fax: +40 21.255.68.36,  email: marketing@dormisete.ro

Informatii utile cu privire la spalarea si intretinerea produselor

Pentru pastrarea calitatii lenjeriilor de pat pe o perioada cat mai indelungata, va recomandam ca detergentul folosit sa nu fie agresiv si sa nu contina inalbitori pe baza de clor.
thumb-10
Spalare automata la 95″c sau mai putin. Spalare automata la 95″c sau mai putin, ciclu cu viteza mica de centrifugare. Spalare automata la 60″C  sau mai putin. Spalare automata la 60″c sau mai putin, ciclu cu viteza mica de centrifugare. Spalare automata la 40″C  sau mai putin. Spalare automata la 40″c sau mai putin, ciclu cu viteza mica de centrifugare. Spalare automata la ciclu usor, la 40″C sau mai putin, pentru rufe delicate. Spalare automata la ciclu usor, la 30″C sau mai putin, pentru rufe delicate. Doar spalare manuala. Nu spalati.
Pentru pastrarea albului stralucitor al lenjerii de pat albe tip hotel, va recomandam uscarea acestora la temperaturi moderate, uscare automata sau uscare la umbra. Nu expuneti lenjeria de pat la soare.
Lasati articolul pentru uscare la umbra, pe o suprafata plana Uscati pe o suprafata plana Agatati articolul pentru uscare, la umbra Agatati articolul  pentru uscare Poate fi uscat automat, fara restrictii Uscare automata la temperatura minima Uscare automata la temperatura medie/mare Nu uscati la masina
Va recomandam sa folositi inalbitori numai pentru lenjerii albe din bumbac, fete de masa albe, prosoape si halate de baie albe. Nu folositi inalbitori la lenjerii pat colorate si imprimate.
 
Se permite albirea cu clor in solutie rece si diluata. Nu folositi nici un tip de inalbitor.

Va recomandam sa folositi temperaturi moderate pentru calcare lenjerii de pat, din Percale policotton, fete de masa Jaquard. Nu calcati pilote matlasate, protectii de saltea, perne antialergice.

Calcati la o temperatura maxima de 110 ” C. Calcati la o temperatura maxima de 150 ” C. Calcati la o temperatura maxima de 200 ” C. Nu calcati.
Va recomandam curatarea chimica a cuverturi de pat, perne decorative, huse de scaun.
Poate fi curatat chimic, cu orice tip de solvent folosit uzual in acest proces. Poate fi curatat chimic, cu orice tip de solvent folosit uzual in acest proces, cu exceptia tricloretilenei. Se impun restrictii cu privire la adaosul de apa/actiune mecanica sau temperatura in timpul procesului normal de curatare chimica. Pot fi folositi doar solventi de petrol. Se impun restrictii cu privire la adaosul de apa/actiune mecanica sau temperatura in timpul procesului normal de curatare chimica cu solventi  de petrol. Nu curatati chimic.