Pentru oferta de pret sau plasarea unei comenzi contacteaza-ne la
tel: +40 21.255.07.22,   fax: +40 21.255.68.36,  email: marketing@dormisete.ro

Textile hoteliere de marca, pentru un somn de 5*

Prezenți de peste 25 de ani, pe piață de textile pentru industria ospitalității și catering, cu produsele de înaltă calitate marca Dormisete Hotel & Spa, suntem mândri sa punem la dispoziția clienților experiența acumulata și profesionalismul echipei noastre.

Noi nu vindem doar textile hoteliere, venim în sprijinul clienților noștri cu consultanta de specialitate si asistenta pe toata perioada utilizării produselor Dormisete.

Am învățat ca furnizarea produselor potrivite nevoilor fiecărei unități, atenția la detalii, flexibilitatea si adaptabilitatea la cele mai diverse cerințe dimensionale, respectarea termenelor de livrare sunt criterii foarte importante.

Astfel ca, obiectivul nostru este stabilirea si mentinerea relatiilor pro-active si de lunga durata cu toti clientii nostri existenti si potentiali.

LENJERII DE PAT

Satin dungi

Satin uni Plain

 Satin Jaquard

Percale

Renforce

Hardy uni

Crepe

                                                                                                                   

Lenjeriile de pat , pilotele, pernele si protectiile de saltea marca Dormisete Hotel & Spa doteaza numeroase unitati hoteliere de diverse categorii, de la hoteluri de lux pana la mici pensiuni.

Sortimentul vast de tesaturi 100% bumbac sau in combinatie cu fibra de polyester in diverse ponderi, contexturi diferite de Satin Plain, Jaquard sau dungi , Percale, Renforce sau  Crepe ce nu necesita calcare, poate satisface cerintele celor mai exigenti clienti.

Convinsi de ideea potrivit careia a face economii inseamna a investi inteligent in echipamente performante si rezistente la utilizare intensiva, am dezvoltat produse fabricate din tesaturi cu finisaje speciale ce asigura stabilitatea dimensionala si pastrarea aspectului produselor pe toata durata folosirii acestora, in conditii de intretinere facila.

Va invitam sa deveniti clientii noastri pentru realizarea urmatorului proiect si sa ne dati posibilitatea de a va depasi asteptarile.