Pentru oferta de pret sau plasarea unei comenzi contacteaza-ne la
tel: +40 21.255.07.22,   fax: +40 21.255.68.36,  email: marketing@dormisete.ro

 

Dormisete dezvolta concepte prin colectii create din pasiune pentru design, pentru oameni care vor mai mult decat un produs, oameni care vor o senzatie, o stare pozitiva pentru adevarata relaxare. Povestea desenelor prinde viata in departamentul nostru de creatie, Colorful Design Studio. Aici incep colectiile, in fiecare an si se dezvolta de la concept, desen, culoare, pana la imprimeurile pe tesaturi naturale, de cea mai buna calitate. Studiem tendintele din domeniu lansate de institute de specialitate precum: Stijlinstituut Amsterdam, Franklin Till UK, Indigo Brussels, Print Source N.Y., Heimtextil Frankfurt.

… din 1994

Fondata ca afacere de familie in domeniul productiei de articole textile pentru casa, Mod-Elle Company a devenit un furnizor de traditie pentru piata romaneasca de profil unde, sub marcile proprii DORMISETE, MODECOR , COTTONISSIMA si MOD-ELLE, colaboreaza cu retaileri, hypermarket-uri si retele Cash&Carry, unitati hoteliere, restaurante si institutii sociale.

Folosind tesaturi de cea mai inalta calitate, din bumbac 100%, cu finisaje speciale pentru uz hotelier si imprimate cu coloranti ecologici, oferim produse durabile la cel mai bun raport calitate/pret. Adaptabilitatea la cerintele dimensionale solicitate de clienti, rezistenta colorantilor folositi, stabilitatea dimensionala dupa spalare a produselor hoteliere Dormisete, garantia pastrarii calitatii tesaturii pe un termen de 3 ani si asigurarea livrarii in termene foarte scurte, au consolidat pozitia noastra pe piata de profil.

Marci si certificari

“CLIENTI 100% MULTUMITI ” – acesta este obiectivul pe care l-am asumat si  in spiritul caruia am actionat permanent, pentru a oferi numai produse de cea mai buna calitate, rezultate dintr-un proces de fabricatie bazat pe tehnologie moderna, certificat ISO 9001:2008 si aliniat la standardele europene.