Pentru oferta de pret sau plasarea unei comenzi contacteaza-ne la
tel: +40 21.255.07.22,   fax: +40 21.255.68.36,  email: marketing@dormisete.ro

Protectii  Frottier impermeabil pentru saltea hotel

Husa de protectie impermeabila se poate utiliza in toate sezoanele, asigurand protectia saltelei impotriva  murdariei si incontinentei. Este placuta si moale la atingere, cu o durabilitate sporita si confort in timpul somnului. Husa de protectie impermeabila imbraca salteaua perfect, oferind oprotejare a suprafetei superioare si a lateralelor acesteia.

Protectia impermeabila este confectionata din tesatura Frottier 100% bumbac, foarte rezistenta in timp si antialergica. Dosul tesaturii este peliculizat cu un strat de poliuretan asigurand impermeabilitatea si permitand totodata materialului sa respire. Tesatura se preteaza la folosire intensiva atat in industria hoteliera cat si pentru spitale si unitati de ingrijire, se poate spala la temperaturi ridicate de 90 grade Celsius. Nu necesita calcare deoarece are o rezistenta ridicata la sifonare. Husa este croita special pentru a inbraca salteaua, avand o fixare precisa de aceasta, impiedicand alunecarea si putand fi usor detasata.

Acest tip de protectie saltea asigura un transport perfect al umezelii si lasa pielea uscata atunci cand dormi.

 

Protectii pentru saltea Frottier impermeabil

Dimensiunile uzuale folosite in industria hoteliera sunt:

– 90×200 cm
– 120×200 cm
– 140×200 cm
– 160×200 cm
– 180×200 cm
– 200×200 cm

Fotografii de detaliu:

Husa impermeabila de protectie pentru saltea din Frottier poate fi confectionata la orice dimensiunis olicitate de client.

Cere oferta 
Cumpara online