Pentru oferta de pret sau plasarea unei comenzi contacteaza-ne la
tel: +40 21.255.07.22,   fax: +40 21.255.68.36,  email: marketing@dormisete.ro

Te  asteptam la showroom si in magazinul de prezentare!

Producem  textile de casa si hoteliere  inca din 1994. Istoricul nostru reprezinta garanția calitatii, durabilitatii produselor și profesionalismul de care beneficiază clienții noștri în colaborarea permanenta cu Dormisete.

Producem gama Dormisete Home pentru retaileri naționali și internaționali, renumite magazine online din țara și Europa și Dormisete Hotel & Spa pentru numeroase unități din domeniul ospitalității, de la renumite lanțuri hoteliere, hoteluri de 4* și  5* la pensiuni și hosteluri, vase de croaziera, tabere de copii, unități sociale de îngrijire, spitale și clinici.

Ne mândrim cu un portofoliu vast de clienți tradiționali din Romania, Bulgaria, Polonia, Estonia, Spania, Elveția, Suedia creat în cei 23 ani de activitate.

In completarea gamei noastre pentru industria ospitalității, asiguram servicii complete de dotare săli de evenimente, aranjamente pentru mese festive, săli conferință.

Alătură-te și tu clubului clienților Dormisete!

Ai un hotel, pensiune sau restaurant? Ai nevoie de lenjerii de pat hotel, pilote, perne, prosoape și halate albe pentru hotel, cuverturi de pat si perne decorative, fete de masa pentru restaurante si sali de evenimente sau alte textile de calitate cu care sa iți întâmpini clienții? Ai propriul tău magazin de mobila sau de textile pentru casa?

Iti oferim cea mai buna calitate, cele mai noi și moderne modele la preturi rezonabile.

Contactează-ne acum pentru a iți face o propunere personalizata.

Un consultant Dormisete se va ocupa, personal, de cererea ta.

Poti achiziționa toate produsele la preț de producător!

Te  rugam sa ne trimiti cererea de oferta si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Numele *

Prenume *

Denumire firma (hotel) *

Sediu firma *

Telefon *

Adresa de email *

Subiectul

Sunteti interesat/a de:

Lenjerie pat hotelPilote matlasatePerne antialergiceProtecții salteaProsoape, halateCuverturi, DecorFete de masa, servete

Mesaj

* Informatii obligatorii