Pentru oferta de pret sau plasarea unei comenzi contacteaza-ne la
tel: +40 21.255.07.22,   fax: +40 21.255.68.36,  email: marketing@dormisete.ro

Halate de baie pentru hotel

 

Fusta prosop Sauna & Spa

Prosoapele tip Fusta SPA si sauna model Pique 100% bumbac, sunt moi si placute la atingere cu un grad mare de absorbtie conferit de dosul prosopului confectionat din Frottier 100% bumbac  fabricat cu  fir dublu rasucit. Dimensiunea generoasa 100x150cm asigura  un confort optim. Partea superioara este prevazuta cu banda arici pentru prinderea perfecta de bustul persoanei.

Este  pufos, absorbant si comod, fiind solutia optima pentru a va primi oaspetii la relaxare in centrul spa sau la sauna.

Fotografii de detaliu:

 

Prosoape Spa & Sauna 

Prosoapele de de SPA si sauna  model Plain ( simplu) sunt moi si placute la atingere cu un grad mare de absorbtie conferit de Frottierul 100% bumbac  fabricat cu  fir dublu rasucit  si cu masa de 400gr./mp a produsului. Dimensiunea generoasa 100x150cm asigura  un confort optim. Datorita cusaturilor duble si rezistente, acest produs are o rezistenta sporita la folosire intensiva si poate fi folosit la dotarea  centrelor SPA, saunelor si piscinelor. Acest produs este cea mai economica varianta de prosop.

Fotografii de detaliu:

 

Prosoape de plaja & piscina

Prosoapele de plaja si piscina model Plain ( simplu) colorate si imprimate digital sunt moi si placute la atingere cu un grad mare de absorbtie, compozitie Frottierul 100% bumbac sau bunbac cu poliester in diverse proportii, cu masa de 300-400gr./mp. Pot fi fabricate in diverse culori si imprimate la cerere cu logo-ul clientului. Datorita posibilitatilor nelimitate de imprimare digitala, acest produs reprezinta un veritabil instrument de promovare a afacerii dvs. Poate fi folosit cu succes la dotarea hotelurilor cu piscina si plaja. Acest produs are un raport optim calitate pret.

Fotografii de detaliu: