IMPORTANTA COEFICIENTULUI ALERGENIC REDUS LA PERNE SI PILOTE

O alegere atenta a pernelor si pilotei, garanteaza nu numai odihna optima de care clientii tai au nevoie, ci si un standard de calitate pe care-l oferi prin serviciile impecabile. De aceea, chiar si atunci cand acestea sunt banelele accesorii din recuzita patului, pernele si pilota utilizate conteaza si trebuie alese ca atare. Astfel de detalii trebuie sa asigure mereu clientilor starea de confort necesara odihnei si sa mentina sanatatea printr-un coeficient alergenic redus sau chiar inexistent.

Cand trebuie sa decideti achizitiona-rea unei pilote sau perne de calitate, multitudinea ofertelor de pe piata poate fi relativ debusolanta, determinandu-va sa alegeti produsele fara a sti exact ce anume s-ar potrivi hotelului dvs. si dupa criteriul pretului cel mai avantajos. De aceea, la achizitionarea de perne si pilote pentru uz intensiv, va sugeram sa faceti o selectie in functie de urmatoarele criterii:

 

1. PERNE ANTIALERGICE

  • CU UMPLUTURA DIN MICROFIBRA

(Recomandat Hotelurilor de 3* si 4*)

Pernele Microfibra marca Dormisete sunt confectionate din tesatura superioara de Satin neted sau cu model dungi, din bumbac 100% sau Policotton mercerizat, fin. Umplutura de Microfibra 100% poliester siliconat este o fibra usoara, fina, antialergica, elastica cu grad mare de revenire la forma initiala si lavabila,. Pernele pot avea fete din din tesatura Satin de cea mai buna calitate model simplu sau cu dungi late, inguste.

AVANTAJE: Ofera sustinere fara agresiune a zonei cervicale. Perna este perfecta pentru persoanele alergice la puf si pene naturale!
Acest tip de perna este ideal pentru folosinta intensiva in domeniul hotelier.
Dimensiunile uzuale sunt: 40x40cm, 50x50cm, 50x70cm, 70x70cm.
Perna Microfibra Dormisete poate fi confectionata la orice dimensiuni solicitate de client.

 

  • CU UMPLUTURA DIN PUF SILICONIC

(Recomandat Pensiunilor, Unitatilor de ingrijire, Moteluri/Hoteluri de 2*, 3*)

Pernele cu Puf siliconat marca Dormisete sunt confectionate din tesatura Renforce 100% bumbac alb, cu umplutura de PUF 100% poliester siliconat, lavabila si antialergica, cu grad mediu de revenire la forma initiala.

AVANTAJE: Umplutura pernei este pufoasa, hipoalergica si lavabila!

Acest tip de perna este varianta economica a pernelor antialergice si este indicata pentru folosinta in domeniul hotelier, pentru trafic mediu.
Dimensiunile uzuale sunt: 40x40cm, 50x50cm, 50x70cm, 70x70cm

Produsul poate fi confectionat la orice dimensiuni solicitate de client.

 

2. PILOTE MATLASATE PENTRU HOTEL

Pilotele matlasate Dormisete sunt realizate din tesatura bumbac 100% cu umpluturi din panouri de vata Finessa 100% poliester siliconat, antialergic si lavabil.

Modul specific de matlasare cu panouri metrate de Vata Finessa, fina, pufoasa si usoara, asigura pilotelor rezistenta sporita in exploatare, stabilitatea umpluturii pe toata durata de viata a produsului.

Colectia cuprinde o gamă largă de grosimi, pentru a se potrivi oricarui sezon. Proiectate special pentru a retine caldura corpului si a asigura respirabilitate, pilotele Dormisete sunt disponibile in dimensiuni variind de la pat single la pat matrimonial și sunt realizate impecabil la fabrica noastră din Bucuresti.

 

  • Pilote matlasate pentru primavara-vara

Pilotele matlasate pentru primavara-vara Dormisete sunt fabricate cu panouri de vata Finessa 100% poliester antialergic, siliconat cu greutate de 200gr./mp si tesatura Crepe nesifonabila sau Renforce din bumbac 100%, culoare alb optic.

diagrama-Pilota-renforce-p-v
AVANTAJE:
Aceste pilote sunt usoare si confortabile, lavabile si antialergice, inlocuind cu succes vechile pleduri de lana sau poliester.

Dimensiunile uzuale sunt: 140x200cm; 150x210cm; 180×210; 200x220cm, 220x220cm, 220x240cm. Putem confectiona orice dimensiune de pilota la solicitarea clientilor.

 

  • Pilote matlasate pentru toamna-iarna

Pentru sezonul toamna-iarna va propunem pilotele matlasate Dormisete, cu panouri de vata Finessa 100% poliester antialergic, siliconat cu greutate de 400gr./mp, cu fete din tesatura de bumbac 100% Crepe, nesifonabil si Renforce, neted, culoare alb optic, cu o consistenta generoasa.

diagrama-Pilota-renforce-t-i
AVANTAJE:
Fiind, usoare, confortabile si antialergice asigura un somn sanatos si pastreaza caldura corporala in timpul somnului, asigurand respirabilitate.

Dimensiunile uzuale sunt: 140x200cm; 150x210cm; 180×210; 200x220cm, 220x220cm, 220x240cm. Putem confectiona orice dimensiune de pilota la solicitarea clientilor.

 

  • Pilote matlasate pentru 4 anotimpuri

Pilota matlasata 4 anotimpuri Dormisete cu tesatura Crepe sau Renforce este solutia optima pentru intregul an.

Formata din doua pilote pufoase, usoare si confortabile, una pentru primavara-vara cu greutate de 200gr./m si una pentru toamna-iarna si una pentru toamna-iarna cu greutate de 400gr./mp, pilota matlasata Dormisete, cu panouri de vata Finessa 100% poliester antialergic, siliconat si tesatura din bumbac 100% este practica si asigura un somn sanatos.

Grosimea pilotelor este de 200gr.( pilota primavara-vara) + 400gr. (pilota toamna-iarna) = 600gr./mp pilota 4 anotimpuri.

diagrama-Pilota-renforce-4anotimpuri

AVANTAJE: Cele doua pilote, se unesc cu capse albe de calitate formand o pilota pufoasa si foarte calduroasa pentru perioadele cele mai reci din an! Ideala pentru hotelurile din zona de munte.

 

Va invitam pe site-ul nostru sa descoperiti in detaliu produsele si oferta noastra:

Pilote – http://www.dormisete-hoteliere.ro/pilote-matlasate-pentru-hotel/

Perne – http://www.dormisete-hoteliere.ro/perne-antialergice-pentru-hotel/

 

Oferiti un confort sporit si un somn sanatos si linistitor clientilor dumneavoastra, cu ajutorul produselor Dormisete Hotel & SPA.