23-aug-2016

 

Protejeaza salteaua timp indelungat

Cand ai luat decizia de a dota hotelul sau pensiunea cu saltele de calitate, o investitie costisitoare, doresti sa le pastrezi, ca noi, un timp indelungat, Trebuie sa stii ca, husa ce protejeaza salteaua este un element important, atat pentru sporirea gradului de confort cat, mai ales, pentru rolul ei in protectia complete a saltelei. Insa acest produs este de multe ori o necesitate ignorata.

Protectiile pentru saltele au ca rol principal marirea duratei de utilizare a saltelei cu cel putin 50% fata de durata de folosire fara acestea. Destinate si sporirii confortului in timpul somnului, husele de protectie saltea Dormisete vor deveni un accesoriu indispensabil in dotarea camerelor de hotel.

Deoarece sunt diferite tipuri de protectie saltea, va oferim mai multe variante in functie de preferinte si anotimp, fiecare model venind cu o serie de avantaje ce nu pot fi ignorate.

1. Protectie saltea matlasata impermeabila

husa impermeabila fagure husa impermeabila fagure-det

Husa de protectie matlasata impermeabila se poate utiliza in toate sezoanele, asigurand o caldura suplimentara in sezonul rece. Este placuta si moale la atingere, matlasata pe toata suprafata pentru o durabilitate sporita si confort in timpul somnului, fiind prevazuta cu o banda ingusta aplicata pe margine pentru o rezistenta suplimentara. Husa de protectie impermeabila este model TOP asigurand protejarea suprafetei superioare a saltelei.

Protectia matlasata impermeabila este confectionata din tesatura Tricot din bumbac 100%, foarte rezistenta in timp si antialergica. Dosul tesaturii este peliculizat cu un strat de poliuretan asigurand o protectie impermeabila pentru saltea si impotriva murdaririi si incontinentei. Pentru o intretinere cat mai usoara, aceasta husa de protectie matlasata este lavabila la 60 grade Celsius. Nu necesita calcare deoarece are o rezistenta ridicata la sifonare. Husa este prevazuta cu banda elastica la cele 4 colturi pentru o fixare precisa pe saltea, impiedicand alunecarea si putand fi usor detasabila.

Fata protectiei matlasate este din tesatura alba de tricot din bumbac, cu model mic tip fagure iar dosul este impermeabil peliculizat din poliuretan.

Acest tip de protectie saltea asigura un transport perfect al umezelii si lasa pielea uscata atunci cand dormi.

 

2. Protectie saltea Flanel impermeabil

husa impermeabila flanel husa impermeabila flanel 4a

Husa de protectie pentru saltea din Flanel impermeabil asigura un confort ridicat in timpul somnului, tesatura are o consistenta generoasa si este placuta si pufoasa la atingere. Dosul tesaturii este peliculizat cu poliuretan, asigurand o protectie sigura saltelei impotriva murdaririi si incontinentei. De asemenea, impiedica preluarea in timp, a mirosurilor neplacute, de catre saltea.

Husa impermeabila Flanel marca Dormisete este confectionata din tesatura Flanel 100% bumbac cu dosul peliculizat din poliuretan.

Deoarece umezeala reprezinta un mediu prielnic dezvoltarii acarienilor, mucegaiurilor sau bacteriilor, trebuie mentinuta uscata suprafata si interiorului saltelei. Dezvoltarea micro-organismelor este redusa la minim, oferind o protectie necesara pentru persoanele ce sufera de alergii. Acest model TOP asigura protejarea suprafetei superioare a saltelei.

Husa impermeabila din Flanel este prevazuta cu banda elastica la cele 4 colturi pentru o fixare cat mai precisa de saltea, impiedicand alunecarea si oferind o detasare usoara pentru procesul de spalare. Pentru o intretinere cat mai usoara, aceasta husa de protectie impermeabila este lavabila la 40 grade Celsius. Nu necesita calcare deoarece are o rezistenta ridicata la sifonare.

Tesatura se preteaza la folosire intensiva atat in industria hoteliera cat si pentru spitale si unitati sociale de ingrijire.

 

3.Protectie saltea Frottier impermeabil

Tesatura speciala din Frottier peliculizat, asigura o buna absorbtie a umiditatii si un confort ridicat in timpul somnului, datorita fetei din bumbac, la partea exterioara, dosul fiind impermeabilizat cu o pelicula sintetica din poliuretan, iar partile laterale ale saltelei sunt protejate cu o tesatura din tricot (bumbac 100%). Asigura protectia saltelei impotriva murdriei, datorita reversului impermeabil peliculizat.

Tesatura se preteaza la folosire intensiva atat in industria hoteliera cat si pentru spitale si unitati sociale de ingrijire, permitand spalarea/sterilizarea la o temperatura inalta de 90 grade Celsius, reducand la minim sansa de supravietuire a acarienilor si a bacteriilor.

Aceasta protectie permite saltelei sa „respire” deoarece textula materialului din care este confectionata husa lasa sa treaca aerul, dar nu lasa sa treaca lichidele. Este o protectie pentru saltea cu o durata mare de viata.

Indiferent de modelul sau tipul de protectie pentru saltea, toate au si un beneficiu financiar pe termen lung. Utilizand aceste protectii pentru saltea, va dubla perioada de folosire a saltelei si va aduce o reala economie in bugetul dvs.

Intretinerea huselor de protectie pentru saltea este una facila, prin spalare, in functie de instructiunile recomandate fiecarei tesaturi, in mod regulat pentru obtinerea celui mai bun efect sanitar.

Va invitam pe site-ul nostru sa descoperiti in detaliu produsele si oferta noastra:

Protectii saltea: www.dormisete-hoteliere.ro/protectii-pentru-saltea-hotel

Oferiti un confort sporit si un somn sanatos si linistitor clientilor dumneavoastra, cu ajutorul produselor Dormisete Hotel & SPA.