Pentru oferta de pret sau plasarea unei comenzi contacteaza-ne la
tel: +40 21.255.07.22,   fax: +40 21.255.68.36,  email: marketing@dormisete.ro

Va asteptam si in magazinul de prezentare!

Producem  textile de calitate inca din 1994. Istoricul nostru reprezinta garanția și profesionalismul de care beneficiază clienții noștri în colaborarea permanenta cu Dormisete.

Producem gama Dormisete Home pentru retaileri naționali și internaționali, renumite magazine online din țara și Europa și Dormisete Hotels pentru numeroase unități din domeniul ospitalității, de la renumite lanțuri hoteliere, hoteluri de 4* și  5* la pensiuni și hosteluri, vase de croaziera, tabere de copii, unități sociale de îngrijire, spitale și clinici.

Ne mândrim cu un portofoliu vast de clienți tradiționali din Romania, Bulgaria, Polonia, Estonia, Spania, Elveția, Suedia creat în cei 21 ani de activitate.

In completarea gamei noastre pentru industria ospitalității, asiguram servicii complete de dotare săli de evenimente, aranjamente pentru mese festive, săli conferință.

Alătură-te și tu clubului clienților Dormisete!

Ai un hotel, pensiune sau restaurant? Ai nevoie de lenjerii de pat, pilote, perne, prosoape și halate, fete de masa  sau orice alte textile de calitate cu care sa iți întâmpini clienții? Ai propriul tău magazin de mobila sau  textile pentru casa?

Atunci contactează-ne acum pentru a iți face o propunere personalizata.

Iti oferim cea mai buna calitate, cele mai noi și moderne modele pentru prețul corect.
Contactează-ne acum! Un consultant Dormisete se va ocupa, personal, de cererea ta.

Puteți achiziționa toate produsele la preț de producător!